🎃👻 Doe mee aan de Griezelige Halloween Trick-or-Treat-Route en Win de Halloween-Cup! 👻🎃

Houd jij net als wij van Halloween? Ben je klaar om je buurt te betoveren met de meest angstaanjagende en fascinerende versieringen?
Dan is dit je kans om deel te nemen aan onze spooktaculaire Trick-or-Treat-Route en te strijden om de felbegeerde Halloween-Cup!
Net als Rutger van Stappershoef en zijn gezin vorig jaar, kun jij dit jaar een mooie prijs winnen.
Met een overvloed aan leuke prijzen en glorie op het spel, wil je deze kans niet missen om je woning in een angstaanjagend kunstwerk te transformeren!

👻 Hoe kun je meedoen? 👻

 1. Meld je aan: Registreer je woning voor de Trick-or-Treat-Route van het jaar! Stuur ons een berichtje met je naam en adres, zodat we je kunnen toevoegen aan de lijst van deelnemende spookhuizen.

 2. Versier je woning: Laat je creativiteit de vrije loop en versier je huis in de meest griezelige Halloweenstijl. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

  • Spinnenwebben en spoken ophangen.
  • Pompoenen uithollen en enge gezichten snijden.
  • Grafstenen en heksenbezems plaatsen.
  • En natuurlijk, een spookachtige sfeer creëren met enge verlichting!
 3. Trick-or-Treat-Ready: Zorg ervoor dat je voldoende snoep en traktaties hebt om de kleine griezels en monsters te verwelkomen die op Halloweenavond aan je deur kloppen.

 

 1. Wees klaar voor de jury: Op Halloweenavond zal onze stempagina opengaan en kunnen alle bezoekers jouw huis beoordelen op originaliteit, creativiteit en spookfactor. Zorg ervoor dat je alles uit de kast haalt om indruk te maken!

 1. Win de Halloween-Cup: Als jouw huis wordt uitgeroepen tot de beste Halloween-creatie, ontvang je de prachtige Halloween-Cup en een ereplaats in. onze Hall-O-Ween-Of-Fame!

 

Doe mee en maak van Halloween dit jaar een onvergetelijke ervaring voor jou, je gezin en de hele buurt! 
Samen kunnen we een spookachtig spektakel creëren dat niemand snel zal vergeten. 
Meld je aan en laat je innerlijke heks of vampier los! 🦇🕸️

We kijken ernaar uit om samen met jou een epische Halloween te vieren! 🎃👻