🎃 Bedankt! Bedankt! Bedankt! 🎃

Met een hart vol dankbaarheid en opwinding verwelkomen wij u op dit speciale hoekje van deze website. Het is met immense vreugde dat we samen uitkijken naar een fantastisch Halloweenfeest dat ons geliefde dorp Rhenoy hopelijk ook dit jaar weer bij elkaar brengt. Onze diepste dank gaat uit naar onze gewaardeerde sponsoren, wier vrijgevigheid en toewijding dit spooktaculaire evenement mogelijk maken. Met hun onmisbare steun helpen zij ons een betoverende sfeer te creëren waarin onze kinderen en gemeenschap kan gaan genieten van een onvergetelijke ervaring. Onze waardering voor hun inzet is grenzeloos, en we hopen dat ze blijven bijdragen aan toekomstige evenementen die onze gemeenschap verrijken. We zetten ze graag daarom hieronder even in het zonnetje!

Met dankbare en huiveringwekkende groeten,

Claudia & Freena

 

🎃Dutchtel🎃

“Dutchtel: Griezelig goed in telecom!”

Dutchtel wordt spookachtig deze Halloween!
Het enige transparante telecombedrijf van Nederland… zo helder dat het bijna griezelig is.
Bij ons weet je precies wat je betaalt, zelfs als de geesten rondwaren. 

Wij kopen de beste telecom voor je in, vers uit het dodenrijk, en onze service?
Die is zo persoonlijk dat het je kippenvel geeft.

Alle griezels, monsters en bedrijven zijn welkom als klant! 

Het bedrijf van onze eigen Rhenoyse griezelheld: Patrick Balleur

🎃BSO Stars Leerdam🎃

“Welkom bij BSO Stars Leerdam!”

Door kunstzinnige cultuureducatie ontwikkelen kinderen hun talenten en ontwikkelen zij een natuurlijke zelfverzekerdheid.

Bij BSO Stars Leerdam leren we kinderen bijvoorbeeld taal, beelden, muziek en beweging te gebruiken om gevoelens en ervaringen uit te drukken.

Dit doen wij op een speelse manier tijdens leerzame en leuke workshops.
Deze workshops worden dagelijks aangeboden aan de kinderen op BSO Stars Leerdam.

🎃Muziekfabriek Beesd🎃

“De inspirerende plek waar muzikaal talent, creativiteit en muziekonderwijs bij elkaar komen.!”

We zijn een kleine muziekschool met een compleet lesaanbod voor leerlingen van alle leeftijden.
Bijvoorbeeld pianoles, gitaarles, basgitaarles, drumles, muziekles voor kinderen en zelfs een band waarmee je kunt oefenen in het samenspelen met anderen.

Voor alle zangers: we hebben ook Zangschool Beesd onder onze vleugels, onze Siamese tweelingzus.

Voor bands en andere muziekgezelschappen uit de regio hebben we een mooie oefenruimte te huur waar we tijdens de lessen ook veelvuldig gebruik van maken.

🎃Gemeente West-Betuwe🎃

Heeft u, of samen met anderen, een idee voor uw dorp of stadje? De gemeente West Betuwe geeft leefbaarheidsbudget aan initiatieven die de leefbaarheid en/of sociale samenhang van een kern verbeteren.

Het team Halloween kreeg dit jaar leefbaarheidsbudget  om het feest nog beter te organiseren dan in 2022!

🎃VDR🎃

Vereniging Dorpsbelangen Rhenoy (afgekort V.D.R.) is een vereniging die als doelstelling heeft, in Rhenoy de leefbaarheid in stand te houden en te bevorderen.

Rhenoy heeft 675 inwoners en daarvan zijn 611 bewoners lid van de vereniging en is 12 mei 1980 opgericht.

De V.D.R. bestaat uit 7 bestuursleden. Voor alle activiteiten zijn 9 commissies opgericht. De 9 commissies zijn:

🎃Stichting Opwaarts🎃

Stichting Opwaarts is opgericht in 1981 en bouwde met veel steun van dorpsgenoten in 1990 het nieuwe dorpshuis ‘de Betuwepoort’.
Voor die tijd werd het gebouw ‘Opwaarts’ naast de Hervormde Kerk aan de dorpsstraat beheerd, dat noodgedwongen vervangen moest worden door het huidige dorpshuis.

🎃Connectuition🎃

Helpt bedrijven, instanties en hun mensen met het verbeteren van de mondelinge en schriftelijke communicatie. Dit leidt tot meer omzet, klanten die zich gehoord en begrepen voelen en medewerkers die hun vak gemakkelijker, beter en plezieriger kunnen uitoefenen. En dat scheelt iedereen veel tijd, geld en gedoe. Win-win-win dus!

What’s in a name?
Wij mensen zijn sociale wezens en verbinding (connection) is ons hoogste goed.
Hoe beter je communicatie is, hoe beter de connectie is met je klant, lezer of collega en vice versa. Daarom leer ik mensen en bedrijven graag (tuition) hoe zij zich beter mondeling en schriftelijk kunnen uiten. Echtheid en authenticiteit staan daarbij centraal. Bij mij dan ook geen verplichte scripts, standaardzinnetjes of toneelstukjes.
Liever leer ik de deelnemers aan de hand van theoretische modellen, praktijkervaring, inspiratievoorbeelden en hun eigen innerlijke weten (intuition), hoe zij effectief kunnen communiceren zonder hun echtheid te verliezen.

Onderscheidend
Geen hapklare brokken of gedateerd lesmateriaal, maar up-to-date trainingen op maat.
Geen onnodige ballast, maar praktische trainingen met een optimaal leerrendement.
Geen logge opleidingsadministratie, maar altijd snel en flexibel schakelen.
Geen automatische piloot, maar altijd doordacht schrijfwerk en -advies.
Geen nummer, maar altijd persoonlijke aandacht.

Dus wil je geen ‘massa is kassa’, maar kies je liever (betaalbare) niche?
Dan ga je voor Connectuition!

Het bedrijf van de onze eigen Rhenoyse Screemqueen: Claudia Camu

🎃Freena Holding BV🎃

Mensen vragen vaak: “Wat doe jij nu eigenlijk?”

Als een hoogbegaafde IT-nerd met autisme en ADHD heb ik eigenlijk geen focus. Ik vind veel dingen snel leuk, kan ze snel eigen maken, maar ben er dan vaak even snel weer op uitgekeken. Mijn lijfspreuk is gelijk aan die van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Daar ligt echter meteen mijn valkuil, want als ik het dan eenmaal kan…poef is de interesse weg!

Dat ik in 2007 mijn 1e onderneming startte was dan ook geen verrassing. Ik doe veel verschillende dingen, maar de enige 2 passies die altijd overeind blijven zijn die voor: mensen & innovatie.

Ik ben zeer open over mijn diagnoses, omdat ik daarmee hoop het stigma te doorbreken dat er vaak leeft in onze maatschappij.

Dat ik Hoogbegaafd ben, maakt mij geen raketgeleerde en ik voel me zeker niet beter dan iemand anders. Dat ik Autisme heb, maakt niet dat ik niet kan communiceren, of geen empathie/gevoel ken of een gebrek aan social skills heb. En mijn ADHD zorgt er niet voor dat ik altijd moet bewegen…nouja…ok deze ene klopt…maar niet verder vertellen hoor!

Ik wil met name aan kinderen en jongeren meegeven, dat je ondanks – of in mijn geval juist dankzij – je diagnoses,  prima mee kan draaien! Ook al denken veel mensen daar soms anders over. En het beeld dat bij deze diagnoses leeft zeker niet altijd klopt – iedereen is anders!

In 2 van mijn ondernemingen binnen mijn Holding combineer ik mijn 2 grote passies en begeleid ik enerzijds jongeren met een psychische kwetsbaarheid en ontwikkel ik anderzijds innovatieve toepassingen om de Geestelijke Gezondheidszorg te ondersteunen en om het leven van jongeren te vergemakkelijken.

En verder doe ik nog heeeeeel veel (zoals met Claudia dit Halloweenfeest organiseren), maar daar ga ik jullie nu niet meer mee vermoeien!