De professor: Horatio Wraithborne

Professor Horatio Wraithborne werd geboren in een familie van gerespecteerde geleerden en intellectuelen, waarvan de geschiedenis diep verweven was met de zoektocht naar kennis en het occulte. Al op jonge leeftijd toonde hij een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de mysteries van het universum, vaak duikend in oude teksten en obscure manuscripten.

Horatio Wraithborne, 7 jaar
Prof. H. Wraithborne

Zijn academische reis begon aan de prestigieuze Mysterium Academie, waar hij uitblonk in alchemie en metafysica. Na het voltooien van zijn formele opleiding begon Professor Wraithborne aan een reeks expedities naar afgelegen hoeken van de wereld, op zoek naar vergeten relikwieën en verborgen artefacten waarvan werd aangenomen dat ze de sleutel tot oude geheimen bevatten.

Gedreven door een onvermoeibaar verlangen om de waarheden die door tijd en onwetendheid werden verduisterd, bloot te leggen, keerde hij terug naar Ravenswoud met een uitgebreide collectie zeldzame en mystieke artefacten, vastbesloten om zijn verkenning voort te zetten binnen de muren van zijn afgezonderde landhuis. Het was binnen de muren van deze griezelige verblijfplaats dat hij zijn meest gedurfde experimenten zou uitvoeren,

Prof. H. Wraithborne en E. Wraithborne
Emily Wraithborne

Op een mysterieuze Halloweenavond, gehuld in een dichte mist, bereikte de spanning een hoogtepunt op het landgoed van Professor Wraithborne. Tijdens zijn langverwachte experiment, het ‘Spectraal Verbindingsproject’, verlichtte een onbekende kracht het laboratorium met een verblindend licht. Toen de klok middernacht sloeg, was de professor plotseling verdwenen, enkel cryptische inscripties en een onverklaarbare paranormale aanwezigheid achterlatend…

Tenminste…dat dacht iedereen!

Het was zijn nichtje Emily, een slimme en avontuurlijke geest, die altijd gefascineerd was door de vreemde verhalen die haar oom omringden.

Als enige erfgename van de professor erfde Emily het landgoed met het laboratorium van haar oom, samen met een mysterieuze brief. Op de envelop stond geschreven:   “Voor mijn lieve Emily – openen na mijn verdwijning”.

Na het lezen van zijn raadselachtige brief, waarin hij hint naar de duistere geheimen die zijn laboratorium overspoelen, voelt Emily de dringende noodzaak om de waarheid achter de onverklaarbare verdwijning van haar oom te achterhalen…met jouw hulp…..

🕰️ De klok tikt… Durf jij het aan om de mysteries van Professor Wraithborne te onthullen en het laboratorium levend te verlaten? Je bent gewaarschuwd, want sommige geheimen blijven beter begraven… 🌙🔮🕯️