🎃🏆 De Grote Halloween-Cup: Een Spectaculaire Competitie!

Vorig jaar brachten we voor het eerst de opwinding van Halloween naar een nieuw niveau met onze Trick-or-Treat woningwedstrijd. Rutger van Stappershoef en zijn gezin straalden als de trotse winnaars van ons prijzenpakket. De reacties waren overweldigend, dus dit jaar gaan we nog een stap verder door de Halloween-Cup te introduceren! Bereid je voor op een spannende competitie vol griezelige kostuums, prachtig versierde huizen en buitengewone prestaties.

🏆 Wat is de Halloween-Cup? 🏆 De Halloween-Cup is een jaarlijkse competitie die wordt georganiseerd tijdens ons spookachtige Halloween-evenement. Het draait allemaal om erkenning en eer voor de meest getalenteerde Halloween-enthousiastelingen in maar liefst zes verschillende categorieën.

👻 De Categorieën 👻

  1. Beste Halloween-Kostuum: Onder de 12 – Laat de jongste deelnemers schitteren in hun griezelige, grappige of schattige kostuums.
  2. Beste Halloween-Kostuum: 12 t/m 18 – De tienerjaren worden nog leuker met angstaanjagende en creatieve outfits.
  3. Beste Halloween-Kostuum: Boven de 18 – Voor de volwassenen die hun kostuumspel serieus nemen en de meest verbluffende creaties onthullen.
  4. Trick-Or-Treat: Mooiste Huis – Huiseigenaren transformeren hun woningen in spookhuizen met betoverende decoraties.
  5. Speurtocht: Snelste tijd – Durf jij de uitdaging aan om de speurtocht het snelst af te ronden, met de meest nauwkeurig opgeloste puzzels?
  6. Escaperoom: Snelste tijd – Betreed het laboratorium van de Dolle Professor en probeer te ontsnappen met de snelste tijd, terwijl je de puzzels oplost.

 

In de categorieën “Speurtocht” en “Escaperoom” wordt de snelste tijd beloond, maar we houden ook rekening met de nauwkeurigheid van de opgeloste puzzels. De perfecte combinatie van snelheid en slimme oplossingen is de sleutel tot succes!

🎃 Hoe Doe Je Mee? 🎃 Deelnemen aan de Halloween-Cup is eenvoudig! Kom naar ons Halloween-evenement en doe mee aan de verschillende activiteiten. Draag je beste Halloween-kostuum, versier je huis met creativiteit, en neem deel aan onze speurtocht en escaperoom-uitdagingen. Het enige wat je nodig hebt, is je passie voor Halloween en een verlangen om te winnen!

De Halloween-Cup is niet alleen een kans om prijzen te winnen, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap van Halloween-enthousiastelingen die samen de magie van dit seizoen vieren. Dus bereid je voor op een griezelig goede tijd en wie weet ga jij dit jaar naar huis met de felbegeerde Halloween-Cup!

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Doe mee en bewijs dat jouw Halloween-vaardigheden de beste zijn in Rhenoy! 🏆👻🏠🎃🕷️🗝️