Welkom bij de meest spooktaculaire Trick or Treat-route van dit jaar! Stap binnen in een betoverende wereld vol griezelige verrassingen en ondeugend plezier. Of je nu jong of oud bent, laat je innerlijke kind naar boven komen en geniet van een onvergetelijke avond vol magie en lekkernijen.
 

ps. een kaartje “kopen” is gewenst om het aantal deelnemers door te kunnen geven aan de deelnemende huizen op de route (zij willen natuurlijk wel genoeg lekkers in kunnen slaan!) en om deelnemers op 28 oktober actief te kunnen informeren over de actuele routekaart en andere belangrijke informatie.

Dit jaar beloven we een ongeëvenaarde ervaring die je in de ban zal houden. Maak je klaar om je te laten betoveren door onze angstaanjagende decoraties, verleidelijke lekkernijen en een atmosfeer die doordrongen is van de geest van Halloween. Vergeet je beste kostuum niet, want hier is je kans om te schitteren en indruk te maken met je meest creatieve en spookachtige outfit en de eerste te zijn die een Halloween-cup wint voor beste kostuum!.

Sluit je aan bij ons en maak deel uit van een gemeenschap die liefde en vreugde verspreidt, terwijl we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Grijp de hand van je vrienden en familie en ga met ons mee op deze onvergetelijke reis door de betoverde straten. Verwacht niets minder dan een ongeëvenaarde sfeer van spanning en sensatie die je hart sneller zal laten kloppen.

Klaar om je te laten onderdompelen in de Halloween-spirit? Mis deze kans niet om deel te nemen aan een Trick-or-Treat-route die je ziel zal verwarmen en je glimlach tot oor tot oor zal brengen. Regel vandaag nog jouw ticket en ervaar een avond vol plezier, lekkernijen en verrassingen die je nooit zult vergeten!