🎃🔍 Betreed Halloweendorp en ontrafel het Mysterie! 🔍🎃

Welkom in Halloweendorp, waar Halloween het hele jaar door wordt gevierd en magie in de lucht hangt! Maar dit jaar is er iets griezeligs aan de hand. De inwoners van het dorp verdwijnen één voor één, en het is aan jou om het mysterie op te lossen!

Ontmoet de vriendelijke burgemeester Hilaria Heks, die altijd de grootste Halloweenfeesten organiseerde. Maar op een donkere herfstavond, toen haar neus jeukte, begon het onheil. Angstkreten vulden de lucht, en inwoners verdwenen in het niets!

 

Nu is het aan jou en je team om de verdwenen inwoners terug te brengen. Volg de aanwijzingen van Hilaria’s betoverde toverboek naar het mysterieuze Toverwoud. Daar moeten jullie items verzamelen die persoonlijk verbonden zijn met de verdwenen inwoners.

Slaan jullie de handen ineen, spreken jullie de krachtige toverspreuk uit en brengen jullie de inwoners terug naar Halloweendorp? Ontdek de magie van vriendschap en samenwerking terwijl je het mysterie van de verdwenen inwoners ontrafelt.

 

Durf jij de uitdaging aan te gaan en de echte magie van Halloween te vinden? Betreed Halloweendorp en laat het avontuur beginnen! 🌟🔮👻